Monday, October 11, 2010

GRADUAN SARJANA 11 OKT 2010


Tahniah kepada rakan-rakan BCOM 04/07 kerana telah berjaya hingga ke peringkat sarjana. Seramai 13 orang best 04/07 telah bergraduat semalam. Saya rasa best kita buat sejarah kerana yang paling ramai lanjut hingga ke peringkat sarjana. Kepada Sdr Helmi, terima kasih kerana sangat membantu. Jom la buat makan beb geng kitaa yang konvo ni. Roni, helmi, bob (konvo lebih awal), rita, khairul, masyitah, alem, hayati, khaairun sakinah, aly, ......? TAHNIAH.

7 comments:

Marvic said...

congrats radzi...i was looking for u yesterday at UPM masa konvo but couldnt find u.. :D

Azree Ariffin said...

Tahniah, Tuan Radzi!

PENA CELORENG said...

Maria: Laaaa, asal tak sms. I tak tahu u ada kat situ. kalau tak boleh bergambar. Aku gaguk cari ur lextr, nya madah ngan aku mahu bergambar. Alllaaa, sayang la. kalau tak gambar dgn u kan best. dah tiga kali konvo tak de dpt bunga pun. Dengki gak tgk org dpt bungaaaaaa. dah apply ke belum. Aku start Dec niii. Jom la buat sama-sama.

PENA CELORENG said...

Azree: terima kasih banyak atas sokongan. lama tak jumpa kita yeee. aku sibuk sangatttt. Nanti kita calling2 yeeee

Azree Ariffin said...

Tuan Radzi; Tak ada masalah! Hari tu masa Sayembara Deklamasi Akhir, tertunggu-tunggu juga kalau-kalau tuan ada. Tak dapat nak berjumpa. Nanti boleh kita minum-minum ya. Tuan ada nombor saya?

PENA CELORENG said...

Azree: Ye laahhhh, saya pun rasa rugi sgt tak dpt hadir sayembara tu. Hajat memang nak pergi. Laagipun saya diundang utk deklamasi sajak dan sajak pun dah hafal tapi last minit saya dilantik jadi pengurus open house YB. Open hse dia mlm tu juga. Dah jd pengurus, mana boleh nak tinggal. KEKWA pun ada jemput pada 25 dan 26 tu. Dua mlm berturut-turut tapi sy sibuk bangat. Byk undangan terpaksa di tolak dengan hemah. Nanti kita jumpa yee

Marvic said...

i was there sbb bf konvo master gak...dia ckp u kat teh other side of dewan...malas plak nak cari..nak call no hp xder...so pasrah je la...hahaha

niat nak sambung balik tp rasanya stop dulu kot..